Aanbieding!
24DealStore

Activity tracker – Smartwatch

69.95 14.95

Koop Product

Categorie: Winkel:

Beschrijving

Activity tracker – Smartwatch – bewegingsmeter – fitness armband – gezond – slim horloge

Heb jij net als veel andere mensen extra aansporing nodig om in beweging te komen? Soms kost het echt moeite om je voornemen om meer te gaan sporten ook echt uit te voeren. Haak je meestal af na een paar weken? Vraag dan deze smart watch cadeau. Voor Kerst of je verjaardag of koop ‘m voor jezelf, omdat je het gewoon verdient. 

Het is niet alleen een horloge en een bewegingsmeter, maar nog veel meer. Het is een fitness armband, die ervoor zorgt dat jij blijft bewegen. Draag de armband elk moment van de dag en je krijgt inzicht in je beweegpatroon. Je kunt zien hoe actief je bent en of je gezond leeft. Je dag- en nachtritme wordt in kaart gebracht door deze fitness armband. Het horloge maakt contact met je smart phone via bluetooth. 

Deze smart watch werkt met Android en iOS. Wat kan de armband allemaal voor je doen? Je kunt ermee bellen. Hij brengt je beweging in kaart. En telt je stappen, meet de tijd, de afstand en de hoeveelheid calorieën, die je verbruikt wanneer je bijvoorbeeld aan het hardlopen bent. Je krijgt een melding als iemand je belt en je kunt een sms lezen in de display van het horloge. 

De smart watch geeft zelfs aan wanneer het bedtijd is en kan je wekken in de ochtend. Op je werk geeft de armband een seintje als je te lang achter je beeldscherm hebt gezeten. Kortom deze activity tracker brengt en houdt je in beweging!

Deze activity tracker is beschikbaar in de kleuren zwart, blauw en rood