Aanbieding!
24DealStore

Muts met LED verlichting: ga warm & veilig de weg op

24.95 6.95

Koop Product

Categorie: Winkel:

Beschrijving

Zien en gezien worden – daar draait het om met deze muts met verlichting. Tijdens de koude en donkere maanden van het jaar is een elegante muts met verlichting echt een uitkomst. Deze beanie past in het modebeeld, is heerlijk warm en geschikt voor mannen en vrouwen.

 

Praktisch – de beanie is niet alleen mooi, maar ook nog eens praktisch, omdat hij lekker warm zit en je gebruik kan maken van de LED verlichting. Via een eenvoudig te bedienen schakelaar in de rand kan je probleemloos het lampje laten branden. Dat is bijvoorbeeld een veilig idee als jij buiten loopt in een gebied met weinig straatverlichting en toch goed zichtbaar wilt zijn voor het aanwezige verkeer. Maar natuurlijk is deze muts met verlichting ook bedoeld om jou te helpen bij klusjes in het donker.

 

 

En als je het licht niet nodig hebt beschik je over een chique en warme muts die je overal bij kan dragen. De beanie is echt niet meer weg te denken uit het straatbeeld van vandaag de dag.

 

Handig voor:
– Op de fiets
– Tijdens uitlaten van de hond
– Hardlopen in het donker
– Kusjes in donkere ruimtes
– De koude winterdagen

Overig – de beanie is uitgerust met LED lampjes die werken op batterijen en erg zuinig zijn. Daardoor kunnen de 5 lampjes gedurende lange tijd branden, terwijl ze uitstekend licht geven. Natuurlijk zijn de batterijen van het lampje eenvoudig te vervangen. 

Kenmerken:
– Acryl Verlichting:
– 5 LED lampjes Batterijen:
– 2 CR2032 Lithium (inbegrepen)
– Uniseks en 1 maat
– Verkrijgbaar in zwart, grijs en navy

 

Jouw voordeel:

Bespaar 70%
van 24,95 voor 6,95 !