Aanbieding!
24DealStore

Ski masker ideaal voor wintersport

29.95 14.95

Koop Product

Categorie: Winkel:

Beschrijving

Skimasker – wintersport

Welke sport je ook beoefent tijdens de wintersport, kou kan een vervelende spelbreker zijn. Je gezicht is het eerste lichaamsdeel die meestal de eerste wind vangt. Elke ervaren skiër zal herkennen dat als je een beetje snelheid maakt op de piste je gezicht al snel pijn gaat doen of gevoelloos zal worden door de snijdende kou. Een traditioneel skipak zal dit gedeelte van het lichaam helaas onbedekt laten. Met dit skimasker als toevoeging aan de sportkleding zijn deze ongemakken verleden tijd!

 

De voordelen van dit skimasker

Bij sporten die je beoefent tijdens wintersport, zoals skiën en snowboarden, kun je zelfs in het beste skipak of sportkleding door de hoge snelheden waarmee je door de kou sport behoorlijk last van je gezicht krijgen. De kou lijkt wel door de huid heen te snijden. Dit skimasker is winddicht en houdt kou tegen. Het skimasker is zo ontwikkeld dat het echter niet verstikt. De neusopening, de kleine gaatjes ter hoogte van de mond en het ventilatiesysteem zorgen ervoor dat je altijd makkelijk kunt door blijven ademen. Het skimasker is een mooie toevoeging aan je garderobe met sportkleding en maakt je skipak helemaal af.

 

Tevens geschikt voor de motor

Het skimasker is tevens geschikt voor motorrijders die het seizoen willen rekken. Een helm biedt al aardig bescherming tegen de wind maar zal je gezicht niet warmhouden in de koude maanden. Het skimasker is een uitkomst. Het skimasker houdt warmte vast en beschermt ook hals en nek tegen de kou. Je kunt de motorhelm gewoon over het skimasker dragen.

 

De specificaties van het skimasker

Het skimasker is geschikt voor gebruik tijdens wintersport als toevoeging van de sportkleding of het skipak, motorrijden tijdens de wintermaanden maar ook als kinderen en jongeren op de fiets naar school de kou moeten trotseren. De universele pasvorm zorgt ervoor dat het skimasker door iedereen gebruikt kan worden. Het ventilatiesysteem zorgt ervoor dat, ook bij het ‘stevige fietswerk’ zoals het beklimmen van bruggen en bergen, het skimasker niet verstikt zoals dat bij een dikke das wel gebeurd.

 

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en rood.

 

Jouw voordeel:

Bespaar 50%

van €29,95 voor €14,95